Ενεργειακή αναβάθμιση για το δημαρχείο Φιλοθέης-Ψυχικού

Must read

Σε πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου προχωρά ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την υπογραφή της ένταξης της πράξης ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού κτιρίου στο Ψυχικό.

Η σχετική πράξη εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης της χρήσης ΑΠΕ και της συμπαραγωγής και προώθηση ζαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις αστικές περιοχές» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα, γιατί ένα τέτοιο έργο υποδηλώνει την αφοσίωσή μας συνολικά και στρατηγικά στη σωστή και ασφαλή περιβαλλοντική θωράκιση των κτιρίων μας, για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των δημοτών μας. Επίσης, συντείνει στην εξοικονόμηση ενέργειας βάσει των προδιαγραφών που απαιτούνται πλέον διεθνώς, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία και τη διάσωση του πλανήτη μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και πρόσθεσε: «Το παρόν και το μέλλον του προαστίου μας είναι πράσινο».

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article