Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε η 52χρονη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ο Χρ. Παππάς

Must read

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών -τρεις εκτιτέοι και 27 με αναστολή- επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήναςστην στην 52χρονη Ουκρανή, η οποία φέρεται ότι έκρυβε στο διαμέρισμά της τον φυγόποινο Χρήστο Παππά. Το δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη χωρίς ελαφρυντικό για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη, καθώς της χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη στη έφεση.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος επισήμανε: «Τελέστηκε η υπόθαλψη. Ακόμα και εάν επρόκειτο για μικρό διάστημα.
Η εισαγγελική έδρα δεν πείθεται από τον ισχυρισμό της εθιμοτυπικής επίσκεψης. Το αδίκημα τελέστηκε, η κατηγορούμενη ήξερε ότι του έχει επιβληθεί ποινή και του άνοιξε την πόρτα. Να κηρυχθεί ένοχη».

Στην απολογία της η 52χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι υπέθαλπε τον Χρήστο Παππά και υποστήριξε ότι η παραμονή του στο διαμέρισμα ήταν προσωρινή, καθώς την επισκέφθηκε ξαφνικά χθες και η ίδια δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει τις Αρχές. «Γνώριζα ότι αναζητείται, έχω κοινωνική-φιλική σχέση μαζί του, γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος. Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες. Έχει έρθει κάποιες φορές, ήξερε πού ήταν το σπίτι. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις Αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις Αρχές. Ήθελε να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε σε μια βαλίτσα μαζί του» φέρεται ότι δήλωσε η 52χρονη Ουκρανή.

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article