O ΗΡΩΝ «φωτίζει» τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού

Θα βρίσκεται στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή, της Ραφαέλας Σπανουδάκη & της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου στη διαδρομή τους «Από το σκοτάδι στο φως» 

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ διευρύνει το πλαίσιο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας και επιλέγει να εισέλθει στο χώρο της αθλητικής χορηγίας με σύνθημα «Από το σκοτάδι στο φως», στηρίζοντας τη νέα ελπιδοφόρα γενιά αθλητών που όχι μόνο έχουν το πείσμα και τη θέληση που τους οδηγεί στην κορυφή, αλλά δε φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα βαθύτερα σκοτάδια τους και να βγουν στο φως, νικητές. Ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας θα είναι αρωγός του Εμμανουήλ Καραλή, της Ραφαέλας Σπανουδάκη και της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου στον δρόμο για τις επόμενες διακρίσεις τους. Οι τρεις νέοι αθλητές, έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια που βρήκαν στο δρόμο τους με προσήλωση και υπευθυνότητα,  θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με την ενέργεια του ΗΡΩΝΑ στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου, φιλοδοξώντας να επιστρέψουν με ένα μετάλλιο στο στήθος.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, αν και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο άλμα επί κοντώ παγκοσμίως, βίωσε στο ξεκίνημά του το σκοτάδι του ρατσισμού και της λεκτικής βίας. Ωστόσο, έμαθε να υπερπηδά τον πήχη και να καταρρίπτει  ρεκόρ σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ελπίζοντας ότι φέτος θα «πετάξει» προς την καταξίωση. Με τη σειρά της, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ξεπερνώντας σοβαρούς τραυματισμούς που παραλίγο να της στερήσουν την αθλητική της καριέρα, έχει πλέον κατακτήσει τον τίτλο της γρηγορότερης γυναίκας στη χώρα με πανελλήνιους τίτλους στα 100 και 200 μέτρα. Περνώντας στον υγρό στίβο, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου βίωσε το «σκοτάδι» μιας σπάνιας ασθένειας στην εφηβεία, η οποία μπορεί να περιόρισε την κίνησή της, όμως την έστρεψε προς την κολύμβηση για να αποκτήσει μια πλούσια συλλογή μεταλλίων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ΗΡΩΝ με την ενέργεια «Από το σκοτάδι στο φως», διευρύνει το κοινωνικό του αποτύπωμα επιλέγοντας στρατηγικά να συμπορευθεί και να αναδείξει τρία νέα πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού,  τα οποία με τους αγώνες και την επιμονή τους διεκδικούν την κορυφή. Ο Εμμανουήλ, η Ραφαέλα και η Αλεξάνδρα αποτελούν κορυφαία κεφάλαια ελπίδας στην προσπάθεια εδραίωσης του ελληνικού αθλητισμού στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Για τον ΗΡΩΝΑ, η συνειδητή απόφαση στήριξης νέων αθλητών αντανακλά την ευρύτερη πεποίθηση του Ομίλου ότι το όραμα, η συστηματική δουλειά και η προσήλωση στο στόχο πρέπει να ενθαρρύνονται και να ανταμείβονται.

Με αφορμή τις νέες αθλητικές χορηγίες, ο κ. Γιώργος Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΩΝ, σχολίασε:

«Ο ΗΡΩΝ βρίσκεται στο πλευρό της νέας, ένδοξης γενιάς αθλητών της χώρας μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα υποστηρίξουμε αθλητές, όπως ο Εμμανουήλ Καραλής, η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προσωπικά τους «σκοτάδια» και αξιοποίησαν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους με συνέπεια, φιλοδοξώντας να οδηγήσουν την Ελλάδα στην κορυφή των αθλημάτων τους. Στον καθένα τους αξίζει το «φως» των λαμπρότερων επιτυχιών και ελπίζουμε ότι η σχέση τους με τον ΗΡΩΝΑ θα αποτελέσει εφαλτήριο περισσότερων και μεγαλύτερων διακρίσεων. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στους αγώνες τους».