«Κορονοπάρτι» με 60 άτομα σε ξενοδοχείο στον Λαγανά – Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης

Must read

Ολονύχτιο «κορονοπάρτι» οργάνωσε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, με τη συμμετοχή νεαρών Ισραηλινών και Ιταλών τουριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι που είχε στηθεί στο υπόγειο του ξενοδοχείου, συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα, ενώ εκτός από την παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού οι Αρχές εντόπισαν και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.

Αναλυτικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να γίνεται πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου γινόταν η εκδήλωση.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 384 αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), τρεις συσκευές εκτόνωσης του αερίου -εκ των οποίων οι δύο έτοιμες προς χρήση- και πλήθος μπαλονιών. Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article