Συμφωνία nrg – METRO για την ανάπτυξη δικτύου φορτιστών αυτοκινήτων – Στα 2 εκατ. ευρώ η επένδυση

Σε μια μεγάλη συμφωνία προχώρησαν η nrg και η METRO για τη δημιουργία εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων σε καταστήματα My market και METRO Cash & Carry.

Η συμφωνία αφορά επένδυση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του δικτύου με την τοποθέτηση 500 φορτιστών incharge από την nrg σε 250 σημεία (καταστήματα My market και METRO Cash & Carry).

metro-nrg-symfonia-gia-diktyo-500-fortiston-ilektrikon-ochimaton0

Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση και την εμπέδωση της κουλτούρας για νέες και πιο καθαρές μορφές μετακίνησης, καθώς οι καταναλωτές θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνούν κάνοντας τις αγορές τους στα καταστήματα των δύο αλυσίδων για να φορτίσουν το όχημά τους.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η METRO έχει θέσει ως προτεραιότητα τη λειτουργία της σύμφωνα με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης και στο πλαίσιο αυτό εμπιστεύτηκε την nrg, τον μοναδικό πάροχο που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα σε όλη τη χώρα, σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και σε δίκτυα κατανάλωσης και παροχής υπηρεσιών.

Κοιτώντας στο μέλλον, οι δύο εταιρείες αρχίζουν μια σταθερή και πολυετή συνεργασία που φέρνει την ηλεκτροκίνηση μέσω του δικτύου incharge ακόμη πιο κοντά σε όποιον την επιλέγει ως τρόπο μετακίνησης σήμερα.