Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι-Χαλκίδα λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος την Παρασκευή 4 Απριλίου και το Σάββατο 5 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, την Παρασκευή από τις 15.15 έως τις 16.15 θα ισχύσει αμφίπλευρος αποκλεισμός των κλάδων εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Θήβας. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τους προηγούμενους κόμβους και συγκεκριμένα από τον κόμβο Ριτσώνας στο ρεύμα προς Λαμία και από τους κόμβους Στρατοπέδου ή Ακραίφνιου στο ρεύμα προς Αθήνα.
Επίσης, το Σάββατο από τις 15.00 έως τις 16.30 θα ισχύσουν:
- Αποκλεισμός τμήματος της κάθετης οδού του κόμβου Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
- Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ημικόμβου Ναυπηγείων καθώς και της της κάθετης οδού του, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκίδα. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τον προηγούμενο ή τον επόμενο κόμβο (Βαθέως & Παλαιάς Γέφυρας).
- Εκτροπή κυκλοφορίας του συνδετήριου κλάδου Σχηματάρι – Χαλκίδα στον κόμβο Παλαιάς Γέφυρας (προς Χαλκίδα) και διακοπή κυκλοφορίας από το 11ο χλμ. έως και το 10,6ο χλμ. στην κατεύθυνση προς Σχηματάρι. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω της Παλαιάς Γέφυρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.





