Μπαχρέιν: Συντρίμμια ιρανικού πυραύλου έπεσαν σε πλοίο – Ένας νεκρός, δύο τραυματίες

Ένα μέλος πληρώματος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν, όταν συντρίμμια ιρανικού πυραύλου που αναχαιτίστηκε κατέπεσαν σε πλοίο στο Μπαχρέιν προκαλώντας πυρκαγιά.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν, η φωτιά ξέσπασε σε λιμάνι κοντά στην πρωτεύουσα Μανάμα, πάντως κατασβέστηκε πλήρως, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου μέσω της πλατφόρμας X περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα.

Το Μπαχρέιν, όπως και τα άλλα αραβικά κράτη του Κόλπου, έχει υποστεί ιρανικά πλήγματα σε αντίποινα για τους μαζικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν από το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι το Μπαχρέιν φιλοξενεί την έδρα του αμερικανικού 5ου στόλου.

Προχθές Σάββατο ιρανικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα προκάλεσε ζημιές σε διεθνές αεροδρόμιο του βασιλείου.