«Οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για αντίποινα λόγω του πολέμου στο Ιράν» λέει ο Ντ. Τραμπ

«Οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για αντίποινα λόγω του πολέμου στο Ιράν» δηλώνει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό «ΤΙΜΕ» αν οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχουν για επιθέσεις στο έδαφός τους, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Υποθέτω… Αλλά νομίζω ότι ανησυχούν για αυτό όλη την ώρα… Το σκεφτόμαστε όλη την ώρα. Το σχεδιάζουμε. Αλλά ναι, ξέρετε, περιμένουμε κάποια πράγματα. Όπως είπα, κάποιοι άνθρωποι θα πεθάνουν. Όταν πηγαίνεις σε πόλεμο, κάποιοι άνθρωποι θα πεθάνουν».

Ωστόσο, ο υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγσεθ προσπάθησε χθες Πέμπτη να καθησυχάσει τους Αμερικανούς ότι δεν θα αντιμετωπίσουν απειλές για την ασφάλεια στις ΗΠΑ, παρά την απομάκρυνση της υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Κρίστι Νόεμ.

Υπενθυμίζεται ότι έξι Αμερικανοί σκοτώθηκαν όταν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος χτύπησε αμερικανική εγκατάσταση στο Κουβέιτ, αλλά μέχρι στιγμής οι επιθέσεις δεν έχουν φτάσει στο εσωτερικό των ΗΠΑ.