Σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός της Μαρινέλλας – Στη 1 μ.μ. σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρί το πρωί σήμερα Τρίτη στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου, προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στην Μαρινέλλα.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένειά της και αφήνοντας τεράστιο κενό στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στις 8 το πρωί άρχισε το λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι, το οποίο αναμένεται να διαρκέσει έως τη 1 μ.μ. Στη συνέχεια, η σορός της θα μεταφερθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η κηδεία της ντίβας του ελληνικού πενταγράμμου θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια της Μαρινέλλας έχει ζητήσει αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».