Hellenic Train: Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πτώσης δέντρου

Διακόπηκε από τις 11.20 σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πτώσης δέντρου στη γραμμή, προκαλώντας διακοπή και στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1733 (Θεσσαλονίκη – Έδεσσα) με 50 επιβάτες παραμένει στον σταθμό Θεσσαλονίκης, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1594 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) με 128 επιβάτες παραμένει στον σταθμό Σίνδου, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 3633 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη) με 32 επιβάτες παραμένει στον σταθμό Φιλαδέλφεια.

Οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών που εκτελούν τα δρομολόγια 1594 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), 1597 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) και 3633 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη) θα εξυπηρετηθούν από λεωφορεία της Hellenic Train, προκειμένου να προωθηθούν στον τελικό προορισμό τους.

Σύμφωνα με τη Hellenic Train, η εταιρεία συνεργάζεται με τον Διαχειριστή Υποδομής για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.