Τραγωδία στο υπουργείο Τουρισμού: 51χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο και έχασε τη ζωή της

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα στο υπουργείο Τουρισμού, όπου μία γυναίκα 51 χρόνων έπεσε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 08.30 το πρωί, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 51χρονη βρέθηκε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Τουρισμού.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ μάρτυρες του περιστατικού κάλεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα.

Οι διασώστες βρήκαν την 51χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και τη διακόμισαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.