Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στις 18.30, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία και τις ανάγκες της νοσηλευτικής μονάδας.
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο υπό κατασκευή Βιοκλιματικό Κολυμβητικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενώ θα επισκεφτεί και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων.
Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συνάντηση με δημοσιογράφους, η οποία διοργανώνεται από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη στο ξενοδοχείο «Electra Palace».
Το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και θα επισκεφτεί τα περίπτερα της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στις 20.00, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 90ής ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με την εκδήλωση να ξεκινά στις 19.30.
Την Κυριακή, στις 12.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Υπενθυμίζεται ότι στο επίκεντρο της ομιλίας Μητσοτάκη στο Βελλίδειο θα βρεθεί το πακέτο μέτρων που υπολογίζεται κοντά στα 2 δισ. ευρώ για το 2027. Παράλληλα αναμένεγται να μιλήσει για την «Ελλάδα του 2030», σε μια ΔΕΘ με σαφώς εντονότερο προεκλογικό χαρακτήρα από τις προηγούμενες.





