Βαρύ πρόστιμο στον διοργανωτή του κορωνοπάρτι σε αποθήκη του Μετς

Must read

Ένας διαχειριστής γνωστής εταιρείας φέρεται να είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από το ξέφρενο κορωνοπάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σε αποθήκη στο Μετς. Η ανταπόκριση ήταν τέτοια που η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε από την οδό Αρδηττού μέχρι το Α’ Νεκροταφείο, με τους πελάτες να πληρώνουν αδρά προκειμένου να συμμετάσχουν στο γλέντι με μουσική και άφθονες σαμπάνιες.

Το θέμα διέρρευσε από βίντεο και πληροφορίες που βγήκαν στην δημοσιότητα, μέσα από το πάρτι, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό οι αρχές. Μετά την διαρροή πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αστυνομία και δύο μέρες μετά διευκρινίστηκε τι έχει γίνει και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, σε βάρος του διοργανωτή του κορωνοπάρτι σχηματίστηκε χτες δικογραφία για παράβαση του άρθρου 285, που αφορά στην παραβίαση μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών σε συνδυασμό με την ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κόπηκε πρόστιμο ύψους 50.000.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το πάρτι είχε στηθεί στο υπόγειο κτιρίου στην γωνία Αρδηττού και Μουσούρου, πάνω από την οποία στεγάζεται γνωστό κλαμπ, που όμως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει νοικιάσει την αποθήκη στον ιδιοκτήτη εταιρείας, ο οποίος όμως την επινοικίασε, άγνωστο με ποιο ποσό, στον επιχειρηματία της εστίασης που την διαμόρφωσε για το κορωνοπάρτι.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εστίασης, ο οποίος είναι ομογενής από την Γεωργία, 34 ετών, δεν βρέθηκε να καταθέσει, γι’ αυτό σχηματίστηκε σε βάρος του η δικογραφία, ενώ το πρόστιμο των 50.000 ευρώ θυροκολλήθηκε στην έδρα της εταιρείας του η οποία διαχειρίζεται καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης, στην λεωφόρο Μεσογείων στον Χολαργό.

Ωστόσο, τα 50.000 ευρώ είναι μάλλον «ψίχουλα» μπροστά στα έσοδα από το κορωνοπάρτι, αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, ενώ ο χώρος είχε διαμορφωθεί με καναπέδες των έξι, των οχτώ και των δέκα ατόμων και άνω. Οι καναπέδες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κοστολογούνταν προς 600, 800 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ στο μπαρ οι πελάτες πλήρωναν 50 ευρώ το άτομο.

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article