Θεσσαλονίκη: Για εννέα ληστείες σε δέκα ημέρες συνελήφθησαν τρεις 20χρονοι

Εννέα ένοπλες ληστείες τις τελευταίες δέκα ημέρες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρεις 20χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, όταν αποπειράθηκαν να ληστέψουν με την απειλή πιστολιού κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τις 26 Φεβρουαρίου και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση έκαναν τη μία ληστεία μετά την άλλη, φτάνοντας τις εννέα, με συνολική λεία 3.800 ευρώ. Μεταξύ άλλων στο στόχαστρό τους έβαλαν καταστήματα ψιλικών – καφέ, μίνι μάρκετ, βενζινάδικο και κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλες οι ληστείες έγιναν σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (Πυλαία, Θέρμη, Χαριλάου, Περαία κ.ά.) υπό την απειλή πιστολιού, ενώ, εκτός από χρήματα, αφαίρεσαν και διάφορα προϊόντα.