Η Goodyear στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος

Must read

Η Goodyear, στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας Goodyear Better Future και παραμένοντας πιστή στις αξίες της για προστασία του περιβάλλοντος, διατήρηση της βιοποικιλότητας και επιστροφή στην κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα το έργο των οργανώσεων που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας. Ειδικότερα, η Goodyear χορήγησε ελαστικά στην περιβαλλοντική οργάνωση του Αρκτούρου, στον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας για να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Πέρα από το να σχεδιάζει κορυφαία ελαστικά τελευταίας τεχνολογίας, η Goodyear αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των οργανώσεων που επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για να διαφυλάξουν το φυσικό περιβάλλον και να προστατεύσουν τις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά το περσινό καλοκαίρι, η Ελλάδα δοκιμάστηκε από τις φυσικές καταστροφές οι οποίες προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές τόσο στην χλωρίδα και την πανίδα όσο και στις τοπικές κοινωνίες των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο.

Οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία βρίσκονταν από την αρχή στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης του πυρός και επιχειρούσαν με αυτοθυσία στο πύρινο μέτωπο. Πλέον, μετά την παραλαβή και τοποθέτηση των νέων ελαστικών, το πλήρωμα των οργανώσεων θα απολαμβάνει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και μέγιστη απόδοση χάρη στην καινοτομία και τις τεχνολογίες των ελαστικών της Goodyear.

Η μη-κυβερνητική, μη-κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος ιδρύθηκε το 1992, με στόχο να δώσει ένα τέλος στην παράνομη αιχμαλωσία αρκούδων και λύκων στη χώρα μας. Στόχος της οργάνωσης είναι η προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος, η εκπόνηση αντίστοιχων επιστημονικών μελετών, η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και λύσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα βιοποοικιλότητας και αειφορίας. Η Goodyear στηρίζει την πολύτιμη και αποτελεσματική δραστηριοποίηση του Αρκτούρου για την προστασία της άγριας ζωής και εξασφαλίζει στους ανθρώπους του υψηλά επίπεδα ασφάλειας και κορυφαία οδηγική απόδοση.

Η Νατάσσα Βελεσιώτη, διευθύντρια Marketing της Goodyear Hellas δηλώνει: «Η Goodyear Hellas, πέρα από ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των ελαστικών, δείχνει διαχρονικά ένα κοινωνικό πρόσωπο, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, και σε αντιστοιχία με τη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας, Goodyear Better Future, αποφασίσαμε φέτος να στηρίξουμε τις οργανώσεις εκείνες που με το έργο τους προστατεύουν τον πολύτιμο φυσικό πλούτο της χώρας. Είμαστε στο πλευρό τους, για να συνεχίσουν να εκτελούν με αυτοθυσία την αποστολή τους, και τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο».

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article