Νέες πληροφορίες έδωσε η Πολεμική Αεροπορία σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή σε πεδίο βολής στο Παλαιοχώρι Ηλείας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας σμήναρχος και ένας αστυνομικός.
Συγκεκριμένα, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) ανακοίνωσε ότι η έκρηξη στο πεδίο βολής σημειώθηκε το πρωί στις 10.30 το πρωί κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης κατασχεμένων κροτίδων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ανακοίνωση του ΓΕΑ
Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 και ώρα 10.30, αξιωματικός ειδικότητας Τεχνικού Οπλουργού (ΤΟΠ) της 117 Πτέρυγας Μάχης
(117ΠΜ), κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης κατασχεμένων κροτίδων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πεδίο ββολής Παλαιοχωρίου του Νομού
Ηλείας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Ο εν λόγω αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, συνοδευόμενος από προσωπικό της
117ΠΜ.
Έπειτα από αξιολόγηση του περιστατικού από τους αρμόδιους ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.
Κατόπιν συνεννόησης με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μεταφέρεται συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό της μονάδας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξετάσεις.





