Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες εντός του χώρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και πέριξ αυτού προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επιχείρηση που έγινε το προηγούμενο 24ωρο.

Πρόκειται για υπηκόους Αλβανίας και Αλγερίας, 27 έως 31 ετών, μεταξύ των οποίων είναι και το φερόμενο ως αρχηγικό μέλος της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων αλλά και σε σπίτι όπου διέμεναν δύο εξ αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- δώδεκα μικροδέματα κάνναβης, ένα μικροδέμα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικά ποσά που φαίνεται να σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών.

Κατά την ίδια επιχείρηση συνελήφθησαν άλλα επτά άτομα επειδή είχαν προμηθευτεί προηγουμένως ακατέργαστη κάνναβη από την εγκληματική ομάδα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.