Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς αναφερόμενος στην επάρκεια τροφίμων
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε δεν χρειάζεται να τρέχει ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ και να αποθηκεύει αγαθά, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικά για το ηλιέλαιο και τις ζωοτροφές, εξήγησε ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο έχουν βρεθεί εναλλακτικές λύσεις και η αγορά χρειάζεται λίγο χρόνο για να το αντιμετωπίσει.
Για την αρτοποιία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι επάρκεια υπάρχει και ότι αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η ακρίβεια. Όπως τόνισε, έχουν παρουσιαστεί κάποιες μικρές αυξήσεις και χρειάζεται χρόνος ώστε η αγορά να αυτορυθμιστεί.





